Ny afvikling i 2019

Vi har kigget lidt på tiderne som bilerne har kørt i de forskellige klasser de sidste 4 år.

Der har været en del kritik over at der er biler der deltager i gadebils klasserne, som faktisk burde høre hjemme i Showklasssen.

For at tilgodese flest muligt så har vi valgt på sidste møde i Legal Streetrace at indføre en index tid for hvor hurtigt en gadebil må køre i gadebils-klasserne. Vi ved på forhånd at det vil tilgodese 95% af de deltagende biler, og at pokalerne i vil fremtiden blive uddelt til de rette.

Lidt forklaring: eksempel klasse 1. index på 12 sec. på 402m.

Er man indskrevet i klasse 1. og kører under 12 sec. så gælder tiden ikke. Så skulle man have haft været indskrevet i showklassen, det er dog muligt at vinde klassen hvis man er tættest på 12,0 sec eller en højere tid, foreksempel 12,01 sec. som den laveste tid.

OBS: til jer der kører under index tiden. I kender sikkert allerede jeres bil, og hvilken tid den kører. så husk at sige til i indskrivningen at i skal køre i showklassen, da det ikke er muligt at ændre sin klasse registrering under dagen.

Index tider 201m & 402m.

Klasse 1: 8 sec. & 12 sec. Baghjulstræk.
Klasse 2: 7 sec. & 11 sec. Baghjulstræk med tryk.
Klasse 3: 8,5 sec. & 13 sec. Forhjulstræk.
Klasse 4: 8 sec & 12 sec. Forhjulstræk med tryk.
Klasse 5: 7 sec. & 11 sec. 4 X 4.
Klasse 6: 7 sec. & 11 sec. Amerikanerbil.
Klasse 7: 9 sec. & 14 sec. Diesel.

For Showklassen så er vi ved at planlægge en liste som man ser i StreetOutlaws. "The 4970 List", her har vi planer om at registrere alle tiderne i Showklassen, og til vores race i september så lave en en ægte streetrace afvikling mellem deltagerne fra alle 3 race datoer i showklassen. Der vil være 10 pladser, med Pokaler og præmie penge til de 3 hurtigste tider.

Vi håber på jeres forståelse og at vi ses til
Danmarks hyggeligste Streetrace.