Nyheder

BREAKING NEWS !

BREAKING NEWS !

ALLE RACE BLIVER 402 METER I 2017 (gælder alle race med publikum)

Vi kan nu afsløre den glædelige nyhed, at Politiet har givet tilladelse til at Legal-Streetrace må afvikle 402 meter race på alle de 3 race lørdage hvor der er adgang for publikum.

Vores fredags Night Race arrangement (uden publikum) fortsætter som 201 meter grundet sikkerheden, og flyvepladsens cafeteriet holder også Night åbent til glæde de sultne, racere og mekanikere der vil overnatte på og ved Holeby Flyveplads.

Husk !!!

Det er ved alle Race i 2017 muligt at overnatte på området fra fredag til lørdag.

OBS:

Prisstigning for publikum men NU GRATIS PARKERING !

Vi har været nødsaget til at hæve indgangs betalningen fra 80,- kr til nu 100,- kr pr. person over 12år, til gengæld så har vi gjort parkering GRATIS. Ændringen skyldes både stigende omkostninger generelt samt det u-praktiske i at håndtere en masse småpenge.

Vi ser frem til Sol og sommer med en masse Streetrace.

Husk at Legal Streetrace fortsat afholder Danmarks hyggeligste race.

 

 

 

 

 

 

 

Kalender 2017

 

 

- Lørdag den 29. april - 402 meter med publikum

- Fredag den 26. maj - 201 meter uden publikum, men med adgang for deltagere og crew (og svigermor)

- Lørdag den 27. maj - 402 meter med publikum

- Lørdag den 26. august - 402 meter med publikum

Vi ser frem til en god sæson med en masse god race, godt vejr, humør og masser af publikum. 

Legal-Streetrace tager afstand

Legal-Streetrace  fordømmer stærkt det ulovlige race der køres på Industrivej i Holeby.

Legal Streetrace er en forening som arrangerer Lovligt Streetrace... under kontrolerede forhold med fokus på sikkerheden, der er altid mindst 50 meter afstand mellem publikum som stor bag hegn og de deltagende biler, herudover er der altid og en ambulance til stede.

Første race i år er om 2 uger nemlig den 18/4 på Holeby flyveplads 2 km fra den tragiske ulykke.  For os er det ufforstående at der køres gaderæs i regnvejr på en 7 meter smal vej med kantsten og lygtepæle langs de accelerende biler, ydermere så står publikum op langs med de accelerede biler, med kun 0,5 meters afstand.

Desværre så tror jeg ikke at det vil hjælpe med flere lovlige baner i Danmark, da den målgruppe der køre gaderace uden nogen form for sikkerhed oftest er gaderacere der er uden for pædagogisk rækkevidde, disse typer ser vi sjældent deltage ved lovlige arrangementer.

Jeg ved at der findes flere bil komsammen klubber på LF, hvor at 95 % af deltagerne mødes for hyggens skyld, der mødes sommetider over 100 biler, for at vise der hobby frem, men desværre så er også en lille procent del der ikke kan opføre sig pænt og ansvarligt.

Til alle jer der er tilskuere ved ulovligt gaderæs, tænk jer om, da det hurtigt kan gå galt. Det er jeres valg at stå i farezonen og jeres liv.

Svend Larsen - formand www.legal-streetrace.dk